POLÍTICA DE galetes

SOBRE AQUESTA POLÍTICA DE galetes

Aquesta Política de Galetes explica què són les galetes i com les utilitzem, els tipus de galetes que utilitzem, per exemple, la informació que recopilem mitjançant galetes i com s’utilitza aquesta informació, i com controlar les preferències de galetes.

Per a obtenir més informació sobre com utilitzem, emmagatzemem i mantenim les seves dades personals segures, consulti la nostra Política de Privacitat.

 

Pot canviar o retirar en qualsevol moment el seu consentiment de la Declaració de galetes del nostre lloc web.

 

Obtingui més informació sobre qui som, com pot posar-se en contacte amb nosaltres i com processem les dades personals en la nostra Política de Privacitat.

 

El seu consentiment s’aplica als següents dominis: soluxions.es

QUÈ SÓN LES galetes?

Les galetes són petits arxius de text que s’utilitzen per a emmagatzemar petites peces d’informació. S’emmagatzemen en el dispositiu quan el lloc web es carrega en el navegador. Aquestes galetes ens ajuden a fer que el lloc web funcioni correctament, fer-lo més segur, proporcionar una millor experiència d’usuari, i comprendre com funciona el lloc web i analitzar el que funciona i on necessita millores.

COM UTILITZEM LES galetes?

Com la majoria dels serveis en línia, el nostre lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a diverses finalitats.

 

Les galetes de primera part són principalment necessàries perquè el lloc web funcioni de la manera correcta, i no recullen cap de les seves dades personals identificables.

 

Les galetes de tercers que s’utilitzen en el nostre lloc web s’utilitzen principalment per a comprendre com funciona el lloc web, com interactua amb el nostre lloc web, mantenir la seguretat dels nostres serveis, proporcionar anuncis que són rellevants per a vostè, i, en definitiva, proporcionant-li una experiència d’usuari millor i millorada i l’ajudarà a accelerar les seves futures interaccions amb el nostre lloc web.

QUINS TIPUS DE galetes UTILITZEM?

Essencial: Algunes galetes són essencials perquè pugui experimentar tota la funcionalitat del nostre lloc. Ens permeten mantenir sessions d’usuari i evitar qualsevol amenaça de seguretat. No recopilen ni emmagatzemen informació personal. Per exemple, aquestes galetes li permeten iniciar sessió en el seu compte, afegir productes a la seva cistella i realitzar el pagament de manera segura.


Estadístiques: Aquestes galetes emmagatzemen informació com el nombre de visitants al lloc web, el nombre de visitants únics, les pàgines del lloc web que s’han visitat, la font de la visita, etc. Aquestes dades ens ajuden a comprendre i analitzar el rendiment del lloc web i els aspectes en els quals es necessita millorar.

 

Màrqueting: El nostre lloc web mostra anuncis. Aquestes galetes s’utilitzen per a personalitzar els anuncis que li vam mostrar perquè siguin significatius per a vostè. Aquestes galetes també ens ajuden a mantenir un seguiment de l’eficàcia d’aquestes campanyes publicitàries. La informació emmagatzemada en aquestes galetes també pot ser utilitzada pels proveïdors d’anuncis de tercers per a mostrar-li anuncis en altres llocs web en el navegador també.

 

Funcionals: Aquestes són les galetes que ajuden a unes certes funcionalitats no essencials del nostre lloc web. Aquestes funcionalitats inclouen la incorporació de contingut com a vídeos o l’ús compartit de contingut del lloc web en plataformes de xarxes socials.

 

Preferències: Aquestes galetes ens ajuden a emmagatzemar la seva configuració i preferències de navegació com a preferències d’idioma perquè tingui una millor i eficient experiència en futures visites al lloc web.

 

Com puc controlar les preferències de les galetes?

Si decideixes canviar les teves preferències més tard a través de la sessió de navegació, pots fer clic en la pestanya de gestió de consentiment de la pantalla. Això mostrarà l’avís de consentiment de nou, la qual cosa li permetrà canviar les seves preferències o retirar el seu consentiment per complet.

 

A més, els diferents navegadors ofereixen diferents mètodes per a bloquejar i eliminar les galetes utilitzades pels llocs web. Pot canviar la configuració del seu navegador per a bloquejar o eliminar les galetes. Per a obtenir més informació sobre com administrar i eliminar galetes, visiti: www.allaboutcookies.org.